Welcome, Guest. Please login or register.
+  Faith And Devotion
|-+  Universe» Whispering cosmos» Elton John
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Elton John  (Read 121 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Corrupted
Revelator
**

brojač: 0

« on: June 04, 2010, 10:44:56 pm »

Bila ja sinoć na njegovom koncertu. Otišla sam bez velikog entuzijazma više zbog društva nego zbog Eltona očekujući jedan krajnje prosečan koncert sleeping. Kad ja tamo a ono međutim... Matori me je oduševio!  clap Koncert je bio fenomenalan. Iako mu je preko 60 dodina, glas ga savršeno služi a na kalviru je neverovatan. Znala sam da on na koncertima uvek svira klavir ali sam mislila da je to više samo foliranje, u kakvoj zabludi sam bila character49! Čovek je rasturao po klavijaturi bow . Inače, koncert je počeo u 21.15 (može se reći na vreme) i trajao je do 23.40, dakle skoro 2 i po sata i to sa samo 5 minuta pauze pre prvog bisa. Najneverovatnije je što je on uspeo da prenese takvu energiju i da napravi tako fenomenalnu atmosferu a da pritom skoro da i nije ustao od klavira boogie. Jedina negativna strana čitavog koncerta su bila naša mesta, bili smo veoma daleko od bine, i mada smo sve lepo videli, ja više volim da sam što bliže. Ali karte su bile prilično skupe (oko 8000 je bio parter hammer!) pa smo uzeli najjeftiniju varijantu (4000).

I could corrupt you...it would be easy...
Lena
Administrator
Agent FaD

« Reply #1 on: June 05, 2010, 09:55:48 am »

A ja pročitala da je publika bila 'mlaka'.  lol123.gif
Stvarno ne znam gde sede ti novinari i šta rade, da li zapale kući posle dve pesme? Previše se često dešava da u novinama čitam jedno, a da su utisci nekoga ko je bio na koncertu drugačiji.

educated criminals work within the law
Corrupted
Revelator
**

« Reply #2 on: June 05, 2010, 08:12:46 pm »

Da u novinama su svašta pisali, uključujući da je Arena bila poluprazna, što je tačno u toliko što gornji sprat Arene nije ni pušten u promet jer je Elton John rekao da hoće koncert za 8000 ljudi koliko ih je i bilo  yes. A što se publike tiče, nije baš bila mlaka, ali mogla je da bude i malo bolja. Ali to je ono što se događa kada su karte za parter toliko skupe pa većina ljudi koji bi pevali i skakali i đuskali, sede u zadnjim redovima a Suzana Mančić i neki naši "dragi" političari sede u prvim redovima (a i inače ja nisam ljubitelj koncerata gde se sedi u parteru) hammer Mi smo naš deo odradili (i pevali i đuskali i drali se iz petnih žila) ali smo bili veoma daleko pa teško da nas je iko zapazio  grumph

I could corrupt you...it would be easy...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: