tacamn
Revelator

brojač: 0
|
 |
« Reply #20 on: October 27, 2009, 03:22:44 pm » |
|
hvala na inf, nije mi toliko do snimka, vec da mogu da evociram slatke uspomene 
|
|
|
|
|
|
Bring your chains Your lips of tragedy And fall into my arms
|
|
|
|
|
|
|
Comfortably Dumb
|
 |
« Reply #22 on: January 13, 2010, 12:12:42 am » |
|
Mashala - ni 6 meseci ne prodjose i danas su nas usrecili sa nekoliko LHN izdanja. Ne znam u cemu je problem tih LHN ljudi, treba im vise vremena da puste te snimke nego Martinu da napise pesme i DM-u da ih snime  . Cak vise i ne "peglaju", na torontu su obe greske ostale  A ja vec i zaboravila sta su svirali Toronto Montreal Washington Boston Atlantic City Da ne gresim dusu, zvuce dosta dobro Nego, 'di su nam izvestaci iz Budimpeste? Nesto ste se ulenjili... U medjuvremenu, izvol'te nesto da vas mine zelja http://www.multiupload.com/F3A0NAUK6Y
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corrupted
Revelator

|
 |
« Reply #24 on: February 22, 2010, 12:11:36 pm » |
|
Izgleda da sam se prerano obradovala u vezi snimka iz Royal Albert Hall, trenutno nema seeder-a (čak ni off line  ) i ne ide preko 33%. Valjada će se neko pojaviti...
|
|
|
|
|
|
I could corrupt you...it would be easy...
|
|
|
|
Lena
Administrator
Agent FaD

|
 |
« Reply #25 on: February 22, 2010, 06:18:33 pm » |
|
Meni došlo do 34%...  Ima jedan seeder, ali spava. Na ovom blogu imate linkove (mislim da je reč baš o istom snimku), ali preporučujem samo onima koji imaju plaćen rapidshare, pošto će u suprotnom najverovatnije stalno da prijavljuje zauzete servere. 
|
|
|
|
|
|
educated criminals work within the law
|
|
|
|
Corrupted
Revelator

|
 |
« Reply #26 on: February 22, 2010, 10:36:20 pm » |
|
Evo pojavili su se seederi (njih čak 63  ) pa možete da navalite 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corrupted
Revelator

|
 |
« Reply #28 on: February 23, 2010, 10:30:42 pm » |
|
Nema na čemu, budno ja motrim te torente  A zvuk jeste veoma dobar, nema ljudi koji pište, vrište i falširaju jače od Gahan-a 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lena
Administrator
Agent FaD

|
 |
« Reply #29 on: March 01, 2010, 11:14:22 pm » |
|
Kao što ste verovatno i sami shvatili, u ovoj temi su, zbog preglednosti, izdvojeni postovi iz TOTU - spolier teme (koja se sad zove Tour of the Universe - snimci, fotografije, set liste...) koji su sadržali linkove ka bootleg snimcima. Naravno, ovde je mesto i svim budućim postovima sa tim sadržajem. 
|
|
|
|
|
|
educated criminals work within the law
|
|
|
|
|
Comfortably Dumb
|
 |
« Reply #30 on: March 05, 2010, 01:00:00 am » |
|
izasao je LHN - Royal Albert Hall nazalost, zvuk i miks nisu onako dobri koliko to koncert zasluzuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corrupted
Revelator

|
 |
« Reply #31 on: March 05, 2010, 01:08:28 am » |
|
izasao je LHN - Royal Albert Hall nazalost, zvuk i miks nisu onako dobri koliko to koncert zasluzuje  A što li toliko odugovlače sa snimcima sa američke turneje? Tamo su svirali neke pesme koje nisu u evropi pa bih baš volela da ih se dokopam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Comfortably Dumb
|
 |
« Reply #32 on: March 05, 2010, 01:42:43 am » |
|
izasli su svi - jedini koji se sad cekaju su London i Dizeldorf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Comfortably Dumb
|
 |
« Reply #33 on: March 20, 2010, 01:54:54 am » |
|
update - izasli i London i poslednja dva koncerta a izasao je i RAH DVD toplo preporucujem, odlican je snimak (za bootleg cak i vise nego odlican) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Comfortably Dumb
|
 |
« Reply #34 on: May 06, 2010, 01:59:37 am » |
|
konacno sam skleptala DVD iz Zagreba - ko je zainteresovan, mogu da mu posaljem rapidshare linkove
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|