Welcome, Guest. Please login or register.
+  Faith And Devotion
|-+  Depeche Mode» Insight» Depeche Mode artworks
Username:
Password:

Pages: 1 ... 3 4 5 [6]   Go Down
  Print  
Author Topic: Depeche Mode artworks  (Read 5301 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
veki
silence
Agent FaD

brojač: 0

« Reply #100 on: March 09, 2010, 11:45:20 pm »

Таман сам хтела да те питам да ли си ово ти нацртао, али сам после видела нечију ознаку Grin
Леп рад flowers
grujja96
I see a river
Newborn
*

It's oceans that I want

« Reply #101 on: March 10, 2010, 01:23:50 pm »

Таман сам хтела да те питам да ли си ово ти нацртао, али сам после видела нечију ознаку Grin
Леп рад flowers
ti zaista misliš da bi neki klinac od 14 godina mogao da nacrta ovo?  lol123.gif

You have to give me everything
Everything's not enough
veki
silence
Agent FaD

« Reply #102 on: March 11, 2010, 08:50:57 pm »

Наравно да мислим и то јесте могуће. Ти си осми разред, ако сам добро израчунала, ниси клинац Roll Eyes
grujja96
I see a river
Newborn
*

It's oceans that I want

« Reply #103 on: March 12, 2010, 02:08:16 pm »

Наравно да мислим и то јесте могуће. Ти си осми разред, ако сам добро израчунала, ниси клинац Roll Eyes
hmmm... sedmi... i da to za klinca, nervira me to što svi iz mog razreda slušaju veoma lošu muziku (neki reper Napoleon, i ostali propaliteti) osim mog jednog druga koji sluša U2, Jon Bon Jovi, Lenny Kravitz...

P.S.:Ja jeste da imam 5 iz likovnog ali tako nešto ne bih mogao da nacrtam.Ja igram košarku u KK "Kris Kros" Pančevo. Igram na poziciji centra i visok sam 195cm

Everything's not enough
Andrej
Revelator
**

brojač: 3

« Reply #104 on: March 12, 2010, 07:54:09 pm »

I ja sam imao isti problem dok sam išao u srednju školu  (2000-2004) Bio sam jedini koji je slušao tu vrstu muzike,ostali nisu imali pojma ko je DM,Duran Duran, Placebo,Moby...  scared
Ali su zato svi znali ko je Seka Aleksić,Mitar Mirić,Stoja,50 cent,Juice (keš,kolica i šmekerica  Grin )  aaaaa
grujja96
I see a river
Newborn
*

It's oceans that I want

« Reply #105 on: March 13, 2010, 08:52:39 pm »

sta ces, takav je zivot... surov i okrutan prema ljubiteljima dobre muzike invazijom raznih trash muzicara...  sad

P.S.: Slusam ja pre neki dan World in my eyes i kaze mi jedna devojcica "Sta je tako extra u vezi te muzike? Meni je to bas s****e. Ja slusam samo strani pop." Kazem joj ja: "Kako si ti pametna... ta tvoja pop strana muzika ne bi ni postojala da ova grupa bow da grupe kao sto su Kraftwerk bow i (manje-vise Roll Eyes) Ultravox, Yazoo, New Order, Human League, i ostale rock grupe koje su dodale elektro zvuk u svoju muzici, nisu zacele muziku danasnjosti...". Naravno da su tu veliki udeo imali i pop pevaci jos u ono vreme (Michael Jackson, Whitney Houston,...) ali ove grupe su po meni najznacajnije bow u razvicu danasnje muzike!

Everything's not enough
Pages: 1 ... 3 4 5 [6]   Go Up
  Print  

Jump to: